31 Οκτωβρίου 2020

Eφθασαν οι ύστεροι καιροί;;;

Με προβληματίζουν πολύ οι εξελίξεις των τελευταίων χρόνων όπου φαίνεται να δημιουργείται ένας νέος κόσμος, μια νέα τάξη πραγμάτων που προκαλεί θλίψη .

Ένας νέος κόσμος αποτελούμενος από λίγους που κινούν τα νήματα ανάλογα με τις αρρωστημένες ιδέες τους και τα προσωπικά τους συμφέροντα καταπατώντας κάθε αρχή κι αξία της ανθρώπινης ύπαρξης.

Παραδοσιακές αξίες ποδοπατούνται με τον χειρότερο τρόπο.

Χλευάζεται η Παναγία , εξυβρίζεται ο Χριστός, σκοτώνονται χριστιανοί και καταστρέφονται εκκλησίες εις το όνομα δήθεν της τρομοκρατίας.

Λατρεύεται με πάθος ο Αντίχριστος κι όλα όσα τον εκπροσωπούν. Χρήμα , εκμετάλλευση, φόνοι, μαγείες, ναρκωτικά, σωματεμπόριο , ανωμαλίες…

Σκοτώνουν αθώους για να πάρουν εδάφη…

Δηλητηριάζουν κόσμο και ζώα για μείωση του «πληθυσμού» πάνω στην Γη.

Καίνε δάση, κατεδαφίζουν βουνά, μπαζώνουν ποταμούς και ρυάκια εις το όνομα της ανάπτυξης

Ενώ πέτυχαν να διαγράψουν από τις μνήμες των ανθρώπων το ήθος, τις αρχές και τις αξίες…

Κατάφεραν να διαγράψουν τα πιστεύω για την πατρίδα και την θρησκεία…

Να διαλύσουν τον ιερό θεσμό της Οικογένειας αλλά και του στόχου της σύντομης παρουσίας μας σε αυτή την ζωή.

Δεν ανταποκρίνονται πλέον ούτε πολιτικοί, ούτε ιεράρχες ούτε εκλεγμένοι στον ρόλο που θα έπρεπε να επιτελούν από τα πόστα τους.

Δεν ανταποκρίνονται στο έργο τους ούτε ακόμη και οι ίδιοι οι επιστήμονες, οι γιατροί, οι δικηγόροι οι γενικοί εισαγγελείς…

Άνθρωποι διαλυμένοι, απελπισμένοι, χωρίς ίχνος ελπίδας στο βλέμμα τους. Χαμένοι στον χρόνο τους στις υποχρεώσεις τους και στην μίζερη ζωή τους.

Κατάφεραν αυτοί οι λίγοι να απομονώσουν τους ανθρώπους πίσω από χαζοκούτια και ηλίθιες συσκευές πλασάροντας εντέχνως όσα αυτοί επιθυμούν για τον έλεγχο των λαών.

Προχώρησαν με προκατασκευασμένες οικονομικές κρίσεις, σε καταρρεύσεις επιχειρήσεων, σε απώλεια εργασιών, μισθών και συντάξεων προκαλώντας δυσφορία στους ανθρώπους που αναγκάζονται να τρέχουν νυχθημερόν να καλύψουν τα κενά ενώ με παράλογα διατάγματα και υψηλά πρόστιμα προσπαθούν να φιμώσουν την όποια αντίδραση.

Ποιο το μέλλον άραγε για τις επόμενες γενεές;;