11 Ιανουαρίου 2021

Για εμπρησμό οχήματος συνελήφθη 46χρονος και για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών μια 26χρονη

Η Αστυνομία Πάφου προχώρησε σήμερα στην σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 46 ετών για υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Έμπα το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του ιδιοκτήτη του .
Η φωτιά που σημειώθηκε γύρω στις 5.30 το πρωί προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα προτού κατασβεστεί από την πυροσβεστική υπηρεσία.
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εξετάσεις και για την δεύτερη υπόθεση εμπρησμού οχήματος σε περιοχή της Πέγειας, που εκδηλώθηκε στις 05:30 το πρωί.

Επίσης η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη 26χρονης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, παράνομης κατοχής περιουσίας, συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.
Η σύλληψη της 26χρονης αποτελεί την πέμπτη σύλληψη για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, αφού άλλα τέσσερα πρόσωπα(δυο 19χρονοι, ένας 27χρονος και μια 17χρονη), συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Στις 3 Ιανουαρίου, οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησης εναντίον του πρώτου 19χρονου και τριήμερης κράτησης για τους άλλους τρεις. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.