11 Ιανουαρίου 2021

Σύλληψη άλλων 2 νεαρών για υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης

Άλλοι δύο νεαροί ηλικίας 14 και 15 ετών συνελήθηκαν σήμερα από την Αστυνομία για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης 2 προσώπων στην Λεμεσό ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθηκαν άλλα τέσσερα πρόσωπα. Δυο 17αρηδες, ένας 15αρης και ένας 14χρονος.

Σύμφωνα με την καταγγελια το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, 2 πρόσωπα ηλικίας 53 και 23 δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα τους πρόσωπα, σε πάρκο δίπλα από την οικία τους όταν πήγαν να μετακινήσουν το αυτοκίνητο του 23χρονου, λόγω φωτιάς που υπήρχε στην περιοχή. Εκεί βρισκόταν αριθμός νεαρών προσώπων, τα οποία φέρονται να τους επιτέθηκαν και να τους κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Αφού κατάφεραν να ξεφύγουν, ο 53χρονος μετέφερε τον 23χρονο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του.
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας σχετικά με το περιστατικό, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον των νεαρών και εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.