13 Ιανουαρίου 2021

Ελεύθερος με όρους συλληφθείς για τροχαία αδικήματα

Ελευθερος υπό όρους αφέθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου 22χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί για υποθέσεις αλόγιστης, επικύνδυνης και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών οδήγηση.
Το επαρχιακό δικαστήριο διέταξε σήμερα όπως αφεθεί ελεύθερος με όρους, υπογράψει προσωπική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ και να παρουσιάζεται τρεις φορές την εβδομάδα στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου και όρισε όπως τις 26.1.21 συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία.
Συγκεκριμένα ο νεαρός συνελήφθηκε στον δρόμο Μεσόγης όταν η αστυνομία σε έλεγχο που διενεργούσε έκανε σήμα να σταματήσει. Ο νεαρός οδηγός προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα με τα μέλη της δύναμης να πετυχαίνουν να τον ακινητοποιήσουν λίγη ώρα αργότερα.
Σε έλεγχο που έγινε διαφάνηκε ότι το όχημα δεν έφερε πινακίδες εγγραφής, ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο, δεν είχε ασφάλεια και πιστοποιητικό καταλληλότητας. Επίσης, ο 22χρονος κινείτο χωρίς να έχει άδεια μετακίνησης σύμφωνα με τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο ενώ σε έλεγχο νάρκοτεστ βγήκε με θετική ένδειξη.