17 Ιανουαρίου 2021

Αλατοπίπερο:

**Οι κυπραίοι όταν βρεθούν στα γήπεδα βρίζουν, απειλούν τζιαι κάμνουν τα, όλα γης μαδιάμ για ένα… Offsite
Αλλά δεν λένε κιχ σε ένα παράλογο διάταγμα!!

**Οι Κυπραίοι είναι αυτοί που τους πήραν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, καταθέσεις, σπίτια, περιουσίες, ελευθερίες, δικαιώματα και δεν άνοιξαν το στόμα τους να διαμαρτυρηθούν…
Τζαι δείχνει μια κότζινη κάρτα ο διαιτητής τζιαι πέφτουν ουλλοι πάνω του να τον φάσιν!!!

**Το 15% των εργαζομένων πρέπει να εργάζεται σε μια εταιρεία κι όχι πέραν των 20 ατόμων είπαν οι επιδημιολογοι μας κι αυτό για να περιοριστεί ο ιός.
Την ίδια ώρα δε επέτρεψαν να βρίσκονται 25 παιδάκια στην ίδια τάξη του Νηπιαγωγείου!!!

** Αν μπείτε σε ένα σπίτι πέραν των 10 ατόμων απαγορεύεται είπαν οι επιδημιολόγοι κι αυτό για το καλό μας. Αλλά αν μπείτε 25 άτομα σε ένα λεωφορείο επιτρέπεται!
Ας βολτάρουμε λοιπόν!

** ** 30 τόσα χρόνια συζητούν το θέμα του Ακάμα…
Κι ακόμη δεν ενέγραψαν καν τα μονοπάτια σε αγροτικούς δρόμους!
Εν εύκολο πράμα νομίζετε;

** Διαμαρτύρεται λέει ο Δήμαρχος της Πόλης Χρυσοχούς ότι η Υπουργός Δικαιοσύνης δεν τήρησε τις υποσχέσεις της για ενίσχυση του τοπικού αστυνομικού σταθμού .
Εμ Δήμαρχε μου πόσα να προλάβει η γυναίκα…
Γιά τις μηλόπιττες να βουρίσει , γιά τους αστυνομικούς!!!

** 10 χρόνια συζητούν, μελετούν, ερευνούν το θέμα της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το μόνο που κατάφεραν ως σήμερα είναι μια τρύπα στο νερό!!!
Ίσως κάνουν βήματα την επόμενη δεκαετία!

****Σε Συρία μετατράπηκε η Χλώρακα και θέλουν τώρα να βάλουν φραγμό λένε στην εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή γιατί αλλοιώθηκε ήδη ο πληθυσμός της.
Μετά το παναύριν… βάρτου ρήγανη Νουρή ελάλεν ο παππούς, θεός μακαρίσει τον!!!

** Τόσα χρόνια που όλη η Κύπρος ευημερούσε η Πόλη Χρυσοχούς ονειρευόταν…
Τωρά που η οικονομία έπιασε πάτο, οι συνθήκες ζωής άλλαξαν, οι μισές επιχειρήσεις καταστράφηκαν, τα νοικοκυριά διαλύθηκαν, και τα πλείστα έργα αναβλήθηκαν… ο Δήμαρχος Πόλεως δηλώνει ότι το 2021 θα είναι η χρονιά έργων για τον Δήμο Πόλεως!!!

**2 χρόνια καθυστέρηση παρουσιάζει το έργο ανάπλασης 400 μέτρων δρόμου στην Γεροσκήπου και για να προχωρήσουν οι εργασίες ζήτησαν ακόμη και την βοήθεια …του Πρόεδρου της Δημοκρατίας !!!

**Στον συνδετήριο δρόμο τουριστικής περιοχής και κέντρου Γεροσκήπου ξέχασαν την πρόνοια για δεντροφύτευση ενώ καταργήθηκαν προσβάσεις σε ιδιωτικές περιουσίες!
Αν δεν υπήρχε λάθος θα ανησυχούσαμε! Ευτυχώς όλα καλά!

** Επιάσαν την Υπηρεσία περιβάλλοντος οι ευαισθησίες της… και σταμάτησε τα συνεργεία του Δήμου Πάφου που άρχισαν να απομακρύνουν άχρστα υλικά από τα κτίρια των χαρουπόμυλων γιατί δεν ακολούθησαν συγκεκριμενους κανόνες! Ενώ οι κανόνες στο Coral Bay/θαλασσινές σπηλιές ακολουθήθηκαν πιστά και κατά γράμμα!

** Από σήμερα πιο αυστηροί οι ελέγχοι της Αστυνομίας είπε ο Μιχαλάκης Ιωάννου.
Ακόμα λίγο Μιχαλάκη μου θα μας κρεμάτε στην πλατεία και θα μας μαστιγώνεται.
Δεν είμαστε εγκληματίες. Θύματα είμαστε μιας καλοστημένης κομπίνας που μας στερεί το δικαίωμα της ελευθερίας λόγου και κινήσεων!!!

** Αρχαίους τάφους σημαντικής αρχαιολογικής αξίας κι αρχιτεκτονικής κρύβει το τεμάχιο του Δημόσιου Κήπου όπου προτίθεται η Μητρόπολη να ανεγείρει καθεδρικό ναό.
Αλλά ποιος νοιάζεται. Εδώ ολόκληρο ιερό της Αφροδίτης και θα το χώσουμε κάτω από τα κτίσματα ξενοδοχείου και πύργων!!!

** Υπάρχει ακόμη μια μερίδα μαθητών που δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης γιατί δεν έχουν κομπιούτερ.
Δεν πειράζει. θα τους διαβάζει παραμύθια ο Προδρόμου!

** Είμαστε σίουροι ότι εφύαν ούλλοι οι καλλικάντζαροι.
Γιατί έπιασε κάποιους το μάτι μου να κινούνται ανάμεσα μας!

**Ευτυχώς που εν τζιαι ο Μητροπολίτης Μόρφου τζιαι κινεί λίγο τα…νερά.
Εμουχλιάσαμεν!!!

** Τα μέτρα που εχουν ληφθεί από τη κυβέρνηση για αντιμετώπιση της πανδημίας ήταν πρόχειρα , αναποτελεσματικά και κάποια παράλογα κι όχι μόνο δεν έχουν βοηθήσει στην μείωση των κρουσμάτων αλλά ταυτόχρονα έχουν καταστρέψει επιχειρήσεις, νοικοκυριά και ζωές!!!
Ουδείς ωστόσο ενδιαφέρεται.
Ούτε καν κι όταν γίνονται κλοπές …φαγητών!!!