20 Ιανουαρίου 2021

Η Green Dot Κύπρου επανέρχεται στην Πάφο κι αρχίζει τη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών ενώ το θέμα τελών στάθμευσης ξανασυζητείται αύριο στην Ολομέλεια.

Σύμφωνα με τον Επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ Κώστα Δίπλαρο σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου λήφθηκε η απόφαση όπως ο δήμος Πάφου επανενταχθεί στο πρόγραμμα ανακύκλωσης.
Ήδη έχει έρθει σε συνεννόηση με την Green Dot Kύπρου και τους αρμόδιους λειτουργούς της όπως είπε ο κ. Δίπλαρος και θα επαναρχίσει η συλλογή ανακυκλώσεων υλικών στην Πάφο τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα ανέφερε ο κ Δίπλαρος στην Κύπρο έφθασαν ήδη αριθμός σκυβαλλοδοχείων και νεων κάδων ανακύκλωσης τα οποία θα εγκατασταθούν σε συνοικίες και κεντρικές οδικές αρτηρίες εντός του 2021 σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί και το επίπεδο των υπηρεσιών του Δήμου και να αποκτήσει και ο Δήμος Πάφου ένα πρωταγωνιστικό κατά την έκφραση του ρόλο όσον αφορά την ανακύκλωση όπως έχουν πετύχει η κοινότητα της Κισσόνεργας και ο Δήμος Πέγειας.

Όσον αφορά τα τέλη στάθμευσης για τα οποία επιβλήθηκαν σε 4 χώρους στάθμευσης και η ομάδα του ΑΚΕΛ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για την λάθος στιγμή που επιλέχθηκε να λειτουργήσουν οι μηχανές έκδοσης εισητηρίων εν μέσω πανδημίας και οικονομικής πίεσης για όλους τους πολίτες και επιχειρηματίες ο κ. Δίπλαρος ανέφερε ότι το θέμα αναμένεται να συζητηθεί αύριο στις 6 το απόγευμα κατα την διάρκεια της συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.