24 Ιανουαρίου 2021

Αγώνας του ΟΣΙΚΑ για λήψη της εφάπαξ χορηγίας αλλά και να διαβουλευθούν με την επιδημιολογική ομάδα, για επαναλειτουργία των κέντρων αναψυχής

Τον αγώνα του θα δώσει ο ΟΣΙΚΑ για λήψη της εφάπαξ χορηγίας που έχει εξαγγελθεί από τον Υπουργό Οικονομικών αλλά θα προσπαθήσει να διαβουλευθεί και με την επιδημιολογική ομάδα, ώστε να γίνει κατορθωτό όπως επαναλειτουργήσουν τα κέντρα αναψυχής το γρηγορότερο.
Όπως δήλωσε ο Φύτος Θρασυβούλου το 50% των κέντρων αναψυχής κινδυνεύουν να μην επαναλειτουργήσουν ενώ οι περισσότεροι επιχειρηματίες του κλάδου, βρίσκονται σε δραματική κατάσταση και στην κυριολεξία έχουν καταρρεύσει.
Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ξεκαθάρισε, αλλά η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Κέντρων Αναψυχής δίνει μάχες για να πετύχει το καλύτερο.
Εδώ που τα λέμε… αργήσατε.
Αυτή η κίνηση θα έπρεπε να γινόταν πολύ πιο νωρίς αφού τα εστιατόρια των ξενοδοχείων λειτουργούσαν κανονικά( είχαν και τις ρεβεγιόν τους για ντόπιούς και ξένους) άρα τα μέτρα δεν ήταν και τόσο προς αναχαίτιση του ιού αλλά περισσότερο ως βόλεμα συγκεκριμένων επιχειρήσεων!
Γιατί μην μου πείτε ότι ο ιός δεν πάει στα εστιατόρια των ξενοδοχείων;;;