25 Ιανουαρίου 2021

Αστυνομικά Νέα

**Εξώδικα πρόστιμα 4.000 ευρώ( 2000 χιλιάδες στον κάθε ένα) επιβλήθηκαν σε δύο κυνηγούς ηλικίας 28 και 29 ετών για κυνήγι σε απαγορευμένη περιοχή στην περιοχή της Παναγιάς.
Τα δύο κυνηγετικά τους όπλα παραλείφθηκαν ως τεκμήρια μαζί με αριθμό φυσιγγίων που είχαν και μια σκοτωμένη φάσα.

** Υπό κράτηση τέθηκε 24χρονος για τροχαίες παραβάσεις, παράνομη κατοχή ναρκωτικών, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου μετά από έλεγχο που του έκαναν χθες το βράδυ μέλη της τροχαίας πάφου.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε με ληγμένη μαθητική άδεια , χωρίς ασφάλεια, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και κυκλοφορίας ενώ είχε στην κατοχή του και μικροποσότητα κάνναβης 3 γραμμάριων και συνελήφθη .
Επίσης δεν είχε στείλει ούτε και μήνυμα για την διακίνηση του ενώ σε νάρκοτεστ βρέθηκε θετικός.

** Η αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη και του 2ου προσώπου που καταζητείτο ενός 31χρονου όσον αφορά την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής φωτογραφείου στην Πάφο.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, ανευρέθηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία αναμένεται εντός της ημέρας να κληθούν οι παραπονούμενοι να τα αναγνωρίσουν από διάφορες υποθέσεις.
Ο 31χρονος που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας αναμένεται να εξεταστεί από ιατρό και κατόπιν θα ανακριθεί.
Να θυμίσουμε ότι για την ίδια υπόθεση συνελήφη 30χρονος, ο οποίος τελεί υπό πενθήμερη κράτηση.
Η διάρρξη έγινε στις 12 Ιανουαρίου και οι δράστες απέσπασαν φωτογραφικές μηχανές αξίας, καθώς και αντίκες φωτογραφικών μηχανών, συνολικής αξίας πέραν των 12.000 ευρώ.
Τις κινήσεις των δραστών κατέγραψε και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από παρακείμενα καταστήματα. Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφαλιστική κάλυψη.
Ανακρινόμενος ο 30χρονος παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος και κατονόμασε ως συνεργό του δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών,ο οποίος και συνελήφθη. Επίσης παρέδωσε μέρος της κλαπείσας περιουσίας και αναζητούνται τα υπόλοιπα τεκμήρια.