27 Ιανουαρίου 2021

Ούτε στο τέλος Ιανουαρίου παραδίνεται το τμήμα του δρόμου που συνδέει την πλαζ της Γεροσκήπου με τον Κυκλικό κόμβο το οποίο είναι εργοτάξιο από το 2018.

Ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Χατζηβασίλης χαρακτήρισε αδικαιολόγητες τις καθυστερήσεις που σημειώνονται για ένα έργο των 500-600 μέτρων και για το έργο αυτό, όπως είπε, έχει ζητηθεί ακόμη και η παρέμβαση του Προέδρου της δημοκρατίας.
Το έργο όπως σημείωσε ξεκίνησε το 2018 με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του τον Οκτώβριο του 2019.

Ωστόσο από τότε μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί άλλα 4 χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης και παράδοσης του έργου και συγκεκριμένα τον Μάρτη του 2020, τον Νοέμβριο του 2020, τον Δεκέμβριο του 2020 και τέλη Ιανουαρίο του 2021 εντούτοις όπως είπε μέχρι σήμερα δεν έγινε κατορθωτό να ολοκληρωθεί.

Ζητήθηκε από το τμήμα δημοσίων έργων όπως ασκηθούν πιέσεις ολοκλήρωσης και παράδοσης του πριν από την νέα καλοκαιρινή σεζόν.
Σε ότι αφορά την συνδετήριο δρόμο τουριστικής – οικιστικής περιοχής ο κ. Χατζηβασίλης ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό επιταχύνθηκαν οι ρυθμοί εργασίας και αν συνεχιστούν έτσι, πρόσθεσε, τότε θα μπορεί το έργο να παραδοθεί στο χρονοδιάγραμμα του δηλαδή τον Ιούνιο του 2021.