30 Ιανουαρίου 2021

Με έκπληξη ο ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ είδε το όνομα του στην Λίστα Γιωρκάτζη

Στις 11 Ιουλίου 2020 με δημόσια ανακοίνωση μου είχα δηλώσει ότι η λίστα Γιωρκάτζη μόνο στάχτη στα μάτια των πολιτών θα ρίξει.

Παρόλα αυτά ο λαϊκισμός που υπήρχε τόσο σε ΜΜΕ όσο και σε Μέσα κοινωνικής δικτύωσης , δημιούργησε το αίσθημα στην κοινωνία ότι η Βουλή δεν δίνει την ΛΙΣΤΑ γιατί θέλει να συγκαλύψει το τραπεζικό έγκλημα .Διερωτώμαι τώρα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που έριχναν νερό στον μύλο του ΛΆΙΚΙΣΜΟΥ .

Ως ΕΔΕΚ από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε από την κυρία Γιωρκάτζη την λίστα των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων που είχαν πάρει δάνεια με ευνοϊκούς όρους και ευνοϊκά επιτόκια , αυτούς που τους διέγραψαν τα δάνεια τους εντελώς ή μέρος των δανείων του ,για να δούμε την διασύνδεση τους με το τραπεζικό σκάνδαλο .
Αντί αυτού έχουμε μια λίστα που συμπεριλαμβάνει ΜΟΥΚΤΑΡΙΔΕΣ-ΑΖΑΔΕΣ -ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ -ΕΤΑΡΕΙΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ -ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΤΛ ….

ΕΛΕΟΣ !!! Πρέπει επιτέλους ο Γενικός εισαγγελέας αυτεπάγγελτα να διεξάγει ποινική έρευνα τόσο για τον τρόπο σύνταξης της λίστας όσο και για αυτούς που την περίοδο του κουρέματος κατάφεραν να βγάλουν τα λεφτά τους εκτός Κύπρου .

Ηλίας Μυριανθους βουλευτής ΕΔΕΚ