30 Ιανουαρίου 2021

Μια πολύ καλή κίνηση από τον Γιάννη Κουλουντή που αξίζει συγχαρητηρίων

«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο κατά την οποία αρκετοί δημότες και μικροεπιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά και άλλα προβλήματα. Την ίδια στιγμή ο Δήμος σφυρίζει αδιάφορα και απαιτεί τέλη και φορολογίες με σχεδόν ανύπαρκτες μειώσεις, ακόμα και από τις μικροεπιχειρήσεις οι οποίες παρέμειναν κλειστές λόγω διαταγμάτων, κάτι το οποίο δεν με βρίσκει σύμφωνο. Παράλληλα το 50% περίπου των απολαβών του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων αποτελούν έξοδα παραστάσεως. Και αλήθεια, ποια έξοδα παραστάσεως υπάρχουν και πως δικαιολογούνται σε περιόδους lock down;»
Aυτά τονίζει με σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιάννης Κουλουντής – Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πάφου επισημαίνοντας ότι σκεπτόμενος τα πιο πάνω, θα παραχωρήσει το 50% των συνολικών του απολαβών ως Δημοτικός Σύμβουλος, για την περίοδο 10/1/21-31/1/21 ( lock down), στην καμπάνια Access City του Round Table 7.

Να σημειώσουμε ότι το Round Table Πάφου (RT7) την Πέμπτη, φιλοξένησε διαδικτυακά τη συζήτηση «Access City: η επόμενη μέρα», με τη συμμετοχή 4 ομιλητών-καλεσμένων κατά την διάρκεια της οποίας ακούστηκαν διάφορες απόψεις και ιδέες αλλά και εισηγήσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργούνται σήμερα.

Σημ: Τώρα μπορείτε να μας βρείτε και επίσημα στις σελίδες:
WEBSITE:

Αρχική Σελίδα


YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC6cltb2lRSt_v7hKj8WewBQ