2 Φεβρουαρίου 2021

ΚΟΣΜΕ WAKE UP… Mάθε τα δικαιώματα σου!!!

Το Σύνταγμα της Δημοκρατίας, είναι ο υπέρτατος μας Νόμος. Αυτό σημαίνει πως είναι πάνω από όλους και όλα. Η κυβέρνηση, οφείλει να υπακούει στο Σύνταγμα και να το εφαρμόζει.
Το Άρθρο 7 του Συντάγματος, διασφαλίζει σε όλους μας το δικαίωμα στην ζωή και στην σωματική ακεραιότητα.
Τα δικαιώματα αυτά είναι ΑΠΟΛΥΤΑ και δεν μπορούν να περιοριστούν για λόγους «δημόσιας υγείας». Έτσι, ούτε η Βουλή, αλλά ούτε και ο υπουργός υγείας, μπορούν να «διατάξουν» κάτι, το οποίο να επεμβαίνει με οποιοδήποτε τρόπο, στα δικαιώματα μας αυτά. Οποιαδήποτε επέμβαση του κράτους στην σωματική μας ακεραιότητα, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
Ο τρόπος με τον οποίο γίνονται τα τεστ του κορονοϊού, συνιστούν επέμβαση στο σώμα μας. Ως εκ τούτου, τα τεστ αυτά, μπορούν να γίνουν πάνω μας, μόνο με την ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ μας.
Οποιαδήποτε επέμβαση στο σώμα μας χωρίς την συγκατάθεση μας, συνιστά επίθεση εις βάρος μας και το θύμα της επίθεσης, δικαιούται αποζημιώσεις. Είναι κάτι αναλογο με βιασμό. Αν τώρα η «συγκατάθεση» μας αυτή, εξασφαλιστεί με άμεσο ή έστω έμμεσο εξαναγκασμό (υποταγή), απειλές ή εκφοβισμό, τότε αυτή είναι ΑΚΥΡΗ και η επέμβαση στο σώμα μας, βιασμός.
Το να απειλείς κάποιο, λέγοντας του πχ ότι, αν δεν δώσει συγκατάθεση τότε θα χάσει την δουλειά του, αυτό είναι πράξη παράνομη και αναιρεί την συγκατάθεση, που θα δώσει ο υπάλληλος, ενεργώντας κάτω από αυτή την απειλή.
Το να απολυθεί δε εκείνος ο υπάλληλος, επειδή αρνήθηκε να απεμπολήσει το δικαίωμα του στην σωματική του ακεραιότητα, είναι κάτι, εξίσου παράνομο. Και ασφαλώς οδηγεί σε αποζημιώσεις.
Συνεπώς, δεν μπορεί να γίνει ΝΟΜΙΜΑ τεστ, χωρίς την συγκατάθεση του πολίτη και η συγκατάθεση του αυτή, πρέπει οπωσδήποτε να δίνεται ελεύθερα. Χωρίς απειλές και χωρίς κρατικούς ή άλλους εκβιασμούς.
ΠΗΓΗ: ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ