10 Φεβρουαρίου 2021

Ο Ηλίας Μυριάνθους ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητα του για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές .

Φίλες και φίλοι
Ανακοινώνω σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητα μου στις Βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου με το ψηφοδέλτιο του ΚΣ ΕΔΕΚ .
Αναμφίβολα η περίοδος που διανύουμε , τόσο με καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της πανδημίας ,αλλά κυριότερα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος με τα σκάνδαλα και την διαπλοκή ,έχουν οδηγήσει τους πολίτες στην απαξίωση των πολιτικών και της πολιτικής .
Παρόλα αυτά οι πολίτες δεν πρέπει , με την δικαιολογημένη οργή που τους κυριεύει , να αδιαφορήσουν για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα τους εκπροσωπήσουν για τα επόμενα πέντε χρόνια στην νέα σύνθεση της Βουλής .
Οι πολίτες οφείλουν με την ψήφο τους και όχι με την αποχή , να δώσουν δύναμη και στήριξη σε αυτούς που πραγματικά πιστεύουν ότι θα τους εκπροσωπήσουν επάξια , μακριά από διαπλοκές ,συμφέροντα και σκάνδαλα .
Να δώσουν στήριξη με την ψήφο τους σε τίμιους , εργατικούς απλούς και ειλικρινείς πολιτικούς .
Ζητώ λοιπόν από εσάς να με κρίνετε και να με συγκρίνετε για όλα αυτά που είμαι , για όλα αυτά που πάλεψα τόσα χρόνια , να με εμπιστευθείτε και να με στηρίξετε με την ψήφο σας για να συμπορευτούμε μαζί.
Η υπόσχεση μου σε εσάς ,είναι ότι θα συνεχίσω απλά και ταπεινά , με θέσεις και επιχειρήματα , να παλεύω για εσάς και για την επαρχία μας .
Πάντα με σοβαρότητα και με λόγο ήπιο αλλά διεκδικητικό .
Με εκτίμηση
Ηλίας Μυριάνθους
Βουλευτής Πάφου
Υποψήφιος Βουλευτής ΚΣ ΕΔΕΚ