12 Φεβρουαρίου 2021

Eνοχλημένος εμφανίζεται ο Δήμαρχος Πάφου από τις τοποθετήσεις της επιτροπής προσφύγων για το θέμα της διαχείρισης των Τ/κ υποστατικών στον Μούταλλο

Eνοχλημένος εμφανίζεται ο Δήμαρχος Πάφου από τις τοποθετήσεις της επιτροπής προσφύγων για το θέμα της διαχείρισης των Τ/κ υποστατικών στον Μούταλλο και τον πόλεμο που δέχεται από βουλευτές οι οποίοι είχαν την ευκαιρία τους να διορθώσουν τα κακώς έχοντα με την διαχείριση αλλά δεν το έπραξαν και παρουσιάζονται σήμερα για λόγους καθαρά ψηφοθηρικούς έτοιμοι να …..βοηθήσουν τους πρόσφυγες!!!
Κάποιοι θα μασήσουν… κάποιοι άλλοι όχι!
Μέσα σε όλο αυτό οι επιστολές δίνουν και παίρνουν όπως και οι συζητήσεις από παράθυρο σε παράθυρο.
Από τις τελευταίες αναρτήσεις του Δημάρχου Πάφου για το θέμα η ακόλουθη.

Αυτούσια:
«Τα δύο υποστατικά που φαίνονται οι τρύπιες στέγες είναι Τουρκοκυπριακά. Το ένα το κρατά πρόσφυγας και το άλλο μη πρόσφυγας παράνομα. Εδώ και τρία χρόνια ενημέρωσα ότι πρέπει να γίνει επέμβαση από το Κηδεμόνα από Λευκωσία. Αποτέλεσμα ΤΙΠΟΤΑ. Λέτε να επέμβουμε ως Δήμος; Όχι δεν θα το κάνουμε θα μείνουν έτσι ακόμη 40 χρόνια. Από μαρτυρία είναι έτσι από την δεκαετία του 80. Μέσα εργάζονται άνθρωποι. Λέτε να γίνει εγγραφεί θέματος στην Επιτροπή Προσφύγων στην Βουλή; Όχι δεν θα εγγραφεί θέμα στη Βουλή θα χαθούν ψήφοι εγγραφεί».

ΣΗΜ: τώρα μπορείτε να μας βρείτε και επίσημα στην ιστοσελίδα www.elismichael.com