15 Φεβρουαρίου 2021

Την επίσημη υποψηφιότητα του για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ εξήγγειλε σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Γεροσκήπου Βαλεντίνος Φακοντής.

Αυτούσια η ανακοίνωση του:
Φίλες και φίλοι,
Με αίσθημα ευθύνης, με αποφασιστικότητα και διάθεση για αγώνα διεκδικώ την ψήφο σας ως υποψήφιος του ΑΚΕΛ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Με την μέχρι τώρα παρουσία μου στα κοινά, προσπάθησα να είμαι φορέας αλλαγής και προόδου. Η υποψηφιότητα μου για τις βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ έχει τον ίδιο στόχο, να μπορέσω να βοηθήσω στην αλλαγή όλων των καταστάσεων που βασανίζουν και αμαυρώνουν τον τόπο μας.
Η πορεία μου και η παρουσία μου στα κοινωνικά δρώμενα και στην τοπική αυτοδιοίκηση αποτελούν απόδειξη της ειλικρίνειας των προθέσεων μου καθώς υποβάλλω την υποψηφιότητα μου.
Μέσα από τις πράξεις και τις δράσεις μου προσπαθώ να στέκομαι δίπλα σε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς, γιατί είμαι ένας από εσάς. Γνωρίζω καλά τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σας, τις συνθήκες μέσα στις οποίες παλεύετε με αξιοπρέπεια και ήθος. Δεν θα συνοδεύσω την κάθοδο μου στον εκλογικό στίβο με όμορφα λόγια και εντυπωσιακά διατυπωμένες δεσμεύσεις. Μπορώ μόνο να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα σας έντιμα, αποφασιστικά και διεκδικητικά για την εξέλιξη και την πρόοδο της Πάφου. Θα είμαι κοντά σας φτιάχνοντας ένα μέλλον που σέβεται τις ανάγκες του εργάτη, του φοιτητή, τα όνειρα των ανθρώπων της δουλειάς, την αγωνία των εργαζόμενων, τα προβλήματα των ατόμων με αναπηρίες, το παρόν και το μέλλον των ανθρώπων του τόπου μας. Μας αξίζει μια Πάφος καλύτερη, μια Κύπρος που θα δίνει αξιοπρεπείς ευκαιρίες σε όλους τους κατοίκους της. Είμαι υποψήφιος για να δώσω τον αγώνα όχι απλά για εσάς, αλλά με εσάς. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Μπορούμε να χαράξουμε προοπτική για κάτι καλύτερο που μας αξίζει.
Βαλεντίνος Γ. Φακοντής
Υποψήφιος Βουλευτής ΑΚΕΛ Επαρχίας Πάφου