19 Φεβρουαρίου 2021

Που είναι οι βουλευτές/και οι υποψήφιοι βουλευτές μας;;;

Όταν η Πάφος είχε μια άσχημη επιδημιολογική εικόνα δεν δίστασαν οι κύριοι της επιδημιολογικής επιτροπής να εισηγηθούν κλείσιμο της Επαρχίας και μάλιστα είχαν εισηγηθεί στρατό στους δρόμους για καλύτερο έλεγχο και νάνε σίγουροι ότι δεν θα …ξεφύγει κανείς!

Τώρα που η επιδημιολογική εικόνα της Πάφου είναι ΑΡΙΣΤΗ… και για πολλές ημέρες με μηδενικά κρούσματα ή 1-2 σποραδικά μέσα στον μήνα, δεν εισηγήθηκαν καμία χαλάρωση των μέτρων για την Επαρχία της Πάφου ώστε να επιβραβευτεί η πόλη που τήρησε πιστά τα μέτρα, δίνοντας παράλληλα κίνητρα σε άλλες πόλεις να είναι πιο προσεκτικές.

Όταν μας επέβαλαν τότε δια φόβου στρατού και προστίμων, τον εγκλεισμό στα σπίτια μας και στην πόλη μας, οι βουλευτές μας τήρησαν σιγή ιχθύος και μόνο όταν υπήρχε εντονη διαμαρτυρία και μουρμουρητά έκαναν κάποιες κινήσεις.

Τώρα πάλι δεν ακούσαμε κανένα νυν βουλευτή ή υποψήφιο ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ…. Ναι να απαιτήσει δίκαιη αντιμετώπιση για την Επαρχία της Πάφου.

Και το ΔΙΚΑΙΟ είναι η χαλάρωση στα δικά μας μέτρα, γιατί ήμασταν οι καλύτεροι «μαθητές», οι πιο πειθαρχημένοι, οι μόνοι που τηρήσαμε στο έπακρο τα μέτρα κι ας…. καταστραφήκαμε οικονομικά.

Σεβαστήκαμε τους συμπολίτες μας, τους ηλικιωμένους μας και δεν θέσαμε κανένα σε κίνδυνο.
Είναι άδικο…. Στν κακή εικόνα να τιμωρούμαστε αλλά στην καλή εικόνα ούτε λέξη!
Μπορεί να ακούγομαι σκληρή αλλά είναι η …πραγματικότητα!!!