23 Φεβρουαρίου 2021

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ:

Σοβαρό λάθος εκ μέρους του Δήμου Πάφου θεωρώ την δημοσιοποίηση φωτογραφιών από την αυλή κάποιου πολίτη( την οποία έστειλε ο γείτονας) για να δείξει την ακαταστασία.

Συμφωνούμε στο γεγονός ότι η καθαριότητα είναι βασικό αγαθό σε μια πόλη ωστόσο θεωρώ ότι υπάρχει πιο λεπτός χειρισμός τέτοιου θέματος κι όχι η απευθείας δημοσιοποίηση του και κατ επέκταση προσβολή του όποιου πολίτη.

Η ενέργεια του γείτονα να αποστείλει φωτογραφικό υλικό στον Δήμο Πάφου για να δείξει την ακαταστασία και την κακή εικόνα της αυλης του γείτονα του – που πιθανώς να τον ενοχλεί η να του δημιουργεί τα όποια προβλήματα – είναι αποδεχτή.

Αλλά η ενέργεια του Δήμου Πάφου να δημοσιοποιήσει αυτή την εικόνα από ένα ιδιωτικό χώρο έστω και με την όποια κακή εικόνα , χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του ιδιοκτήτη ή οι όποιες συστάσεις για καθαρισμό, την θεωρώ μέγα λάθος που προσβάλλει τον όποιο πολίτη( σήμερα αυτός αύριο πιθανώς για κάτι άλλο εμείς)…. Και το θεωρώ λάθος καθώς δεν ξέρουμε τα δεδομένα της ζωής του καθενός ή γιατί κατέληξε η αυλή του σε τέτοιο χάλι!!!

Αν όντως θέλουμε καθαριότητα υπάρχει πιο λεπτός και διακριτικός τρόπος χειρισμού τέτοιων περιπτώσεων και συστάσεις προς το εν λόγω πρόσωπο 1,2 ,3 φορές κι αν δεν υπάρχει ανταπόκριση τότε να δημοσιοποιείται.

Υ.Γ Αν οι συστάσεις έγιναν και δεν ανταποκρίθηκε ο πολίτης γι αυτό ακολούθησε η δημοσιοποίηση τότε θα κατέβει η ανάρτηση με τις όποιες σχετικές απολογίες.

Κατ άλλα να πούμε μπράβο στον Δήμο Πάφου για την μεγάλη εκστρατεία καθαριότητας που γίνεται στην Πόλη και ήδη πέραν των 400 φορτηγών από άχρηστα υλικά και μπάζα έχουν απομακρυνθεί.
καιρός ναι οι πολίτες να ευαισθητοποιηθούν και να διατηρούν τη πόλη καθαρή.
Γιατί η καθαριότητα ειναι Υγεία!

ΣΗΜ: Τώρα μπορείτε να μας βρείτε και στην ιστοσελίδα:
www.elismichael.com
KAI στο YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC6cltb2lRSt_v7hKj8WewBQ