23 Φεβρουαρίου 2021

Πυρ και μανία η Πόλη Χρυσοχούς απο την μη συμπερίληψη της στα στεγαστικά δάνεια

Πυρ και μανία είναι η Πόλη Χρυσοχούς από την μη συμπερίληψη της στους σχεδιασμούς του Υπουργείου Εσωτερικών για τα στεγαστικά δάνεια και την οικονομική στήριξη των νεαρών ζευγαριών .
Αναμένεται εντός της ημέρας να σταλεί επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για άμεση άρση της αδικίας αυτής όπως την χαρακτηρίζουν αξιωματούχοι της περιοχής.
Να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς δεν προσκλήθηκε να παρευρεθεί στην σύσκεψη που έγινε στην Στενή υπό τον Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή για παρουσίαση των στεγαστικών σχεδίων. Ο Δήμος Πόλεως εν αντιθέσει με όλες τις υπόλοιπες γειτονικές κοινότητες θεωρήθηκε ότι δεν είναι ακριτική περιοχή αλλά τουριστική και έμεινε εκτός πλάνων.
Το σχέδιο θα επαναξιολογηθεί περί τα τέλη του χρόνου κι εάν κριθεί αναγκαίο όπως είπε ο κ. Νουρής θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας φαίνεται να αντικρίζει θετικά το αίτημα του Δήμου Πόλεως για ένταξη του στο στεγαστικό σχέδιο αλλά αυτό να γίνει σε 9 μήνες όταν θα επαναξιολογηθεί το πρόγραμμα.
ΣΗΜ: Τώρα μπορείτε να μας βρείτε και στην ιστοσελίδα:
www.elismichael.com
KAI στο YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC6cltb2lRSt_v7hKj8WewBQ